ESD Consulting Kft., professzionális ipari és irodai székek - ESD Consulting and Trading Kft.

Keresés
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

AKTUÁLIS

AKCIÓ

Élvezze a Labsit laborszékek egyszerűségében rejlő minőséget!


A legjobb megoldások mindig az egyszerűségben és annak intelligens kihasználásában rejlenek. A Labsit laborszékeknél bemutatkozó innovatív FLEX funkciónak köszönhetően az új székek maguktól idomulnak az ülés körülményeihez. Az 5 féle választható vázszínnel együtt ez lenyűgöző rugalmasságot nyújt a megfelelő szék kiválasztásánál.
Év elejei akciónk során most Ön is kipróbálhatja azokat a funkciókat, melyeket az új Labsit székek kínálnak. Vásároljon legalább 20 db bármilyen Bimos terméket és mi megajándékozzuk egy
Labsit 2 típusú laborszékkel. A kívánt vázszínt már ön választhatja meg. Rendelés vagy ajánlatkérés során kérjük, tüntesse fel a "LABSIT 2" kódot és a kívánt színt.
A választható színekről bővebb információt itt olvashat.
ÚJDONSÁG


LABSIT
EGYSZERŰEN NAGYSZERŰ!Megérkezett a laborszékek új generációja

A Labsit lenyűgöz intelligenciájával és egyszerűségével. A laboratóriumi munkakörnyezet által megkövetelt összes tulajdonsággal rendelkezik, ugyanakkor kifejezetten könnyű és köszönhetően a kiváló ár-érték arányának, tökéletesen használható más munkakörnyezetben is. Az intelligens FLEX funkciója külön beállítások nélkül nyújtja a kényelmes és az ergonomikus ülést a laboratóriumi munka során. A Labsit székek nem csak laborszékként, de általános munkaszékként is használhatóak, miközben lenyűgöznek a kiváló formatervezésükkel. Köszönhetően az 5 féle válaszható vázszínnek, még rugalmasabban illeszthetőek az adott munkakörnyezet arculatába.
ESD védelmi és tisztatéri minősítéseinek hála, tökéletesen alkalmazhatóak szigorú technológiájú munkakörülmények között is.


További információkért kattintson ide, vagy kérje ajánlatunkat!

SUPERTEC kárpit immár a SINTEC székekhez is!
A SUPERTEC kárpit NEON székeknél történt sikeres debütálását követően immár a SINTEC székeknél is választható! Mostantól nem kell lemondania a SUPERTEC nyújtotta előnyökről akkor sem, ha nem NEON székekkel szerelte fel gyártósorát.
Próbálja ki az idei év első nagy lehetőségét és rendeljen most cserélhető ülőlap és háttámla betéteket SUPERTEC kárpittal már meglévő Sintec székeihez is.


További információkért kattintson ide, vagy kérje ajánlatunkat!

Egyedi lakossági és irodai bútor az Ön igényeire szabva!


Megbízható és precíz tervezőt és kivitelezőt keres konyha- vagy szobabútorainak elkészítéséhez? Szekrényeit és asztalait a lakótér vagy az iroda sajátosságaihoz és arculatához szeretné igazítani?
Nálunk jó helyen jár.
Ingyenes felmérést követően nem csak tanácsokkal látjuk el, de megtervezzük és kivitelezzük bútorait. Kollégáink, köszönhetően több mint 20 éves tapasztaltuknak, mindig a legoptimálisabb és leghasznosabb megoldások megkeresésével érik el, hogy az igények és a költségkeret fedjék egymást. Hívjon minket, mi segítünk valóra váltani elképzeléseit!
Referenciáink egy részét az alábbi képre kattintva tekintheti meg.
AKCIÓ


Csempéssze vissza a nyár gondtalanságát munkahelyére!
Interstuhl GOAL
Irodai szék

Ismét ajtónkon kopogtat az ősz. Itt az ideje, hogy a pihenés után újra visszatérjünk jól megszokott munkánkhoz. Nem mindegy azonban, hogy milyen székben is tőltjük el azt a legalább 8 órát. A nyár kényelmét, gondtalanságát kívánjuk visszahozni az Ön munkahelyére is aktuális akciónkkal. Az
INTERSTUHL GOAL irodai széke nem véletlenül lett a legnagyobb darabszámban értékesített típus. Ennek a széknek a használatával nemcsak lazíthat munka közben, de könnyebbé válik a napi feladatok sikeres elvégzése is. Ezt támogatja az új Flexobalance opció is, melynek segítségével az ülés szinte már élménnyé válik. GOAL székünkhöz most fantasztikus áron juthat hozzá. Ne habozzon, rendelje meg most!


* A feltűntett ár legalább 20 db megrendelése esetén és a következő konfigurációval érvényes: poliuretán talpcsillag, 2D állítható T-kartámasz, Lucia szövetkategória (számos színbeli opció)

Újabb siker a láthatáron!


I
tt az idő ünnepelni! Az Interstuhl két nagyszerű termékét is jelölték idén a rangos German Desing Award 2015 díjra. Ezt a kitüntetést méltán zsebelheti be az EVERYis1 irodai forgószék és a NESTYis3 többfunkciós irodai asztal. Mindkettő innovatív, sokoldalú és hatékonyan alkalmazható. Mi szorítunk a sikerért!Mindenkinek bárhová és bármikor. Ez az EVERYis1!

Megérkezett az
INTERSTUHL termékcsalád legfiatalabb tagjá-nak legújabb termékbemutató videója. Meggyőző, sokoldalú és vonzó.  Kattintson a részletekért!

Az Everyis1 irodai székek egyedi megoldásokat nyújtanak, mind külső, mind belső jegyek tekintetében. Választható fekete vagy fehér háttámlával. Mindkettő könnyű, lélegző hálóval borított és hozzájárul a tökéletes komfortérzéshez. Kényelemérzetünk tovább fokozható az ülésmagasság és -mélység állíthatóságával, valamint a kartámasz 2D vagy 4D változatával. Üdvözöljük a rugalmasság világában és a jövő ideális munkahelyén, amely eddig csak álom volt, de az Everyis1 székekkel már valóság.


Olvassa el brossuránkat és kérje ajánlatunkat.

A 2013-as év terméke
BIMOS Neon
Ipari szék

Manapság az ipari gyártási technológiákat egyre inkább felváltják az összetettebb, komplexebb munkafolyamatok. Emiatt a dolgozók munkakörnyezettel szemben támasztott követelményei is növekednek. Az a vállalat, mely lelkes és magasan képzett dolgozókat kíván alkalmazni, megfelelő munkakörülményeket kell, hogy teremtsen. Az ideális munkakörnyezet az ideális szék kiválasztásával kezdődik - az ideális választás pedig a Neon...

A Neon ipari szék termékcsaládon belül mindenki megtalálja a saját munkakörnyezetéhez passzoló megoldást, legyen szó akár erősen igénybe vett gyártósorról, vagy akár elektronikai ESD védett területről, laboratóriumi vagy tisztatéri környezetről. A Neon ipari szék a Bimos első olyan munkaszéke, ahol nem csak a környezetvédelmi és munkaegészségügyi irányelvek vezették a dizájnerek kezét, de itt debütál a Bimos új fejlesztésű, a szövet és az integrálszivacs kárpitok előnyeit önmagába olvasztó Superfabric is.

Olvassa el brossuránkat és kérje ajánlatunkat.

AKCIÓ

Év eleji ajánlatunk!
PROSEDIA Yourope
Irodai szék

A Prosedia termékcsalád legújabb tagja most 10% kedvezménnyel kapható.
Alacsony ár, 5 év teljeskörű garancia, ergonómikus kialakítás. Nyár elejéig minden megrendelt 15 db szék után +1 db-ot ingyen adunk.
Tekintse meg brossuránkat és kérje ajánlatunkat!

 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz